UPDATED AND LOST MY LIBRARY

Discussion in 'General Support' started by Bradley Harmer, Jul 16, 2016.

  1. Bradley Harmer

    Bradley Harmer

    Messages:
    3
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    I updated now my library folder is gone and can't save my work. There is no 'My Templates' when I go to 'Select Templates'. ? ( Help )
     
  2. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,116
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    When you upgraded did you delete your V6.8? Bring out your backup.
     
    snginc likes this.
  3. Bradley Harmer

    Bradley Harmer

    Messages:
    3
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Hi Marc. I didn't delete anything. Was working fine, and working on a graphic. Had to close out for a minute, then when I relaunched, there is no 'My Templates'. Went to the 'My library' folder and now there is nothing in it and it doesn't show up now in 'Select Template' when I launch the software.
     
  4. Bradley Harmer

    Bradley Harmer

    Messages:
    3
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Marc, should I uninstall it and reinstall it? I still have the TLC68_Fullversion_Win.zip to do it.
     
  5. gunsmoke

    gunsmoke

    Messages:
    906
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Bradley, did you open a support topic? If not, I would!

    That particular bug ( templates folder disappearing ) was suppose to be one of the major fixes in v7.2 Wow!

    Oh, and you were chatting with KD-did ( a forum admin ) up there, not Marc. :gunsmoke::
     
    snginc likes this.

Share This Page