select sets of elements is missing

Discussion in 'The Logo Creator' started by Robert Anderson, Mar 19, 2014.

  1. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    I just upgraded to 6.8 and the "Select sets of elements" is now missing from the program.

    Any ideas?

    Thanks
     
  2. gcuneo2

    gcuneo2

    Messages:
    1,265
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    "Select Sets of elements" only appears on screen for about 1/2 second when you first start the program, then that text is replaced with the first alphabetical listing of logo elements... in my case that first file is always the 3dmale character file, for others it could be the alphabet set--- kinda depends on what elements sets you have.... sets.JPG
     
    Mr Laughingbird likes this.
  3. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    Thanks for the reply. For me, when the program loads I don't have any elements to select, they are all missing. They were there before I upgraded. Any idea how I can get them back? I re-downloaded/installed the upgrade, but no change.

    Thanks,
     
  4. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Did you delete your V6.* files?
     
  5. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    I didn't delete anything.
     
  6. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    It has been known to happen so it is a good question to ask. What computer format are you using? What OS?
     
  7. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    win 7/64-bit
     
  8. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Check for DS_STORE files and delete them
     
  9. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    The only DS_store files on my computer are associated with other programs.

    Thanks for the comment
     
  10. gunsmoke

    gunsmoke

    Messages:
    945
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Did you check in /documents/Laughingbird Documents/ ?
    Should have several folders there with your files.
     
    gcuneo2 likes this.
  11. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    I did. The only files in the /documents/laughingbird Documents/ folder are copies of logo files I've created prior to the recent update.
     
  12. gunsmoke

    gunsmoke

    Messages:
    945
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    KD-did asked if you 'deleted' any files, but did you 'uninstall' v6.6 ?
     
  13. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    No I did not uninstall v6.6. I just installed the upgrade (6.8) over 6.6.
     
  14. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Did you just go the click through the installation process or did you path it to the V6.6?

    What did you use to unzip the V6.8 with? Did you turn of anti-virals and any accelerators during download?
     
  15. gunsmoke

    gunsmoke

    Messages:
    945
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Curious. I had no problems installing the upgrade. It doesn't add or delete any folders. If your folders were there before, they should still be there. If you click the icon for v6.6 does it come up and show your images?
     
  16. Robert Anderson

    Robert Anderson

    Messages:
    10
    Trophy Points:
    1
    I just went thru the normal installation process for v6.8. Unziped using "winRAR" (same as I use for every zipped program), I turned off my anit-virus program (no accelerators installed). When I click on v6.6, the same problem exists as with new v6.8, the elements are missing. By the way, before I installed v6.8, the elements were present in v6.6.

    I guess I'm out of luck and will have to re-purchase the program if I want to use it.

    Thanks for all the help
     
  17. gunsmoke

    gunsmoke

    Messages:
    945
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    You should be able to 'Look-up' your order of your original purchase and re-download it if you don't have a back-up. The file as I remember was quite large with all the graphics. Over 230M I think. I'm not sure of the link but KD-did probably knows it. Hang in there. Someone will know . . .even if it's Marc!
     
  18. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
  19. gunsmoke

    gunsmoke

    Messages:
    945
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Make sure you look up the order for the FULL program. whether it was v6.0 or v6.6
     
  20. Kathy Seeforth

    Kathy Seeforth

    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    I am having the same problem. All the elements plus the sample logos are GONE since I downloaded the 6.8 upgrade. I am using windows 7. What is the solution?
     

Share This Page