Printing problem Phaser 8200

Discussion in 'Raves and Rants' started by krfrea, Dec 3, 2003.

  1. krfrea

    krfrea

    Messages:
    2
    Trophy Points:
    0
    When I do a test print the printer window comes up I click OK and it goes away like it is going to print but nothing happens? I am using version 3.5 IBM Aptive 2174 600mhz
     
  2. Lats

    Lats Staff Member

    Messages:
    1,236
    Trophy Points:
    0
    Is it only during a 'test print' Ken, or does it not print at all?
     
  3. krfrea

    krfrea

    Messages:
    2
    Trophy Points:
    0
    It does not print at all in this program.
     
  4. mick_55

    mick_55

    Messages:
    2
    Trophy Points:
    0
    unable to print from TLC

    I have been having a blast using this program. Love it. The only way I seem to be able to print any of my work is to export it as a .jpg and then print from other programs. I don't seem to be able to print form TLC. When I try to print the letterhead or business card, it brings up the little sending to printer window and then nothing happens. Any suggestions. I am able to print from all other programs on my computer. WIN 98, 500mhz, 256k ram. (yeah I know the ram is limited but I can't add more to this motherboard)
     
  5. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Might want to check and see if there are any updates for your printer's drivers.
    Consult the printer manufacturer for driver updates.

    Also look and see if another program happened to add a printer to your hardware list, usually a PS printer....
     

Share This Page