1. New Software Notice alert!

    The new Web Graphics Creator (version 4.0) will be out soon.

    For now, version 3.0 is still active and works great on most Windows machines. It no longer runs on Macs using Lion or greater... (but the new version will fix this)

    So hang in there! It's almost done!

PLEASE HELP! 4 hours and can't get this to work

Discussion in 'Web Graphics Creator' started by johnplace, Apr 14, 2007.

  1. johnplace

    johnplace

    Messages:
    2
    Trophy Points:
    0
    I made a "ecover" the one with the 2 buttons at the bottom "show front,show back"

    I have added all the sides and when i press export I see a sample that looks great, however when I upload it to the server and place it on my website my images are not attached to the sides its the "web graphics creator" logo on the front and back.. ive been here for about 4 hours....i give up. please help me.

    here is the link and the code i am using.

    http://www.theherocard.com/page2/page7/page7.html



    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="500" height="423" title="Spinning Box">
    <param name="movie" value="/flash_samples/police/sample1/Box_Graphics/Spinning_box.swf">
    <param name="quality" value="high">
    <param name="wmode" value="transparent">
    <embed src="/flash_samples/police/sample1/Box_Graphics/Spinning_box.swf" width="500" height="423" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent"></embed>
    </object>



    BTW: i am using rapidweaver on a mac.

    John Place
    The business Card Store, Inc.
    2094 North University Drive
    Sunrise, FL 33322
    954-741-7288
    www.thebizcardstore.com
    sales@thebizcardstore.com
    *************CHECK OUT OUR TV COMMERCIAL HERE:*****************
    http://www.thebizcardstore.com/tvad.mov
     
  2. Mr Laughingbird

    Mr Laughingbird Staff Member

    Messages:
    2,978
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Hi John!

    Nice job on the box!
    Looks great!

    I see all 4 sides (with your graphics). The top, bottom front and back all look great.

    have you figured this out since posting?

    I do see two images on the page however. Check the HTML and remove the code on one of them. Looks like you may have copied and pasted the code into page twice.

    - Marc
     
  3. johnplace

    johnplace

    Messages:
    2
    Trophy Points:
    0
    I did figure it out, however now i'm trying to get more than 1 ecover on a page. i have 8 different templates that i would like to have on the screen at one time. When I put them up alone I get what i want, but then i put up more than one they all look the same. I hope that makes sense.


    thanks for any help you can give.
     

Share This Page