Is this a flash ad loading error?

Discussion in 'The Flash Ad Creator' started by artharpster, Dec 5, 2006.

  1. artharpster

    artharpster

    Messages:
    27
    Trophy Points:
    0
    I upoaded pages to the web that had flash ads embedded (created with FAC). When first viewing the ads as the pages load there is a 'loading' message that slightly flashes before the ad starts and a wire-like graphic showing boxes piling on top of each other until the ad is fully loaded.

    It is only a few seconds and only happens the first time the page is loaded. I reduced all the pictures and it still happens. Is there something I can do to correct this or is this the way it is?

    Thanks,

    Randy
     
  2. cybrnetico

    cybrnetico Staff Member

    Messages:
    1,139
    Trophy Points:
    0
    It only be an error if the "loading message" never changes. In your case looks normal. I get the same thing too.
     
  3. homesight

    homesight <img src="images/ranks/mod.png" />

    Messages:
    486
    Trophy Points:
    0
    Randy,

    Try exiting and reloading. I had that happen a few times but it went away pretty quickly. Might have something to do with the way images are loading in the browser. In fact, I'm pretty sure thats the case.

    Ryan.
     
  4. Syrus XL

    Syrus XL

    Messages:
    32
    Trophy Points:
    0
    You have to remember these images are loaded into the flash file, hence if you have only just accessed a page, it will be a 'first-run' - after that your browser should cache the flash file and it should load quicker. But this is a problem when loading external files into Flash.
     

Share This Page