hi all new user melbourne australia

Discussion in 'Introduce yourself!' started by sam059, May 18, 2007.

  1. sam059

    sam059

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    0
    hi from melbourne australia
    ive been using laughingbird software very easy to use
    except flash ad creator animations.
    my web page creator allows me to insert a flash file. all im getting is a loading movie. could someone please help me. I do understand basic website creation
    but im a little lost, I really could do with some help please
    cheers
    sam
     
  2. Randy...

    Randy... Guest

    Welcome to the forum!

    Sounds like you're not loading all the required folders correctly.
     
  3. sam059

    sam059

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    0
    yes your right

    I have tried to follow the instructions and not getting it right, please could you assist. probably staring me in the face....
    Cheers
    Sam
     
  4. Randy...

    Randy... Guest

    You should be uploading three files (at the same level in your website directory), the .swf file, the asset folder and the fonts folder.

    Do you have a link of your creation?
     
  5. sam059

    sam059

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    0
    getting there

    Hi Randy
    The link is www.progressivephoto.com.au/cat or use cat in the client login on the main page.

    Im using web page maker v2
    when creating the files from ad creator
    it makes the following

    fonts
    ad assets
    swf my ad

    the web page program creates

    ac_activex.js
    image (file) which contains also the swf my ad ( as thats where the program puts it on creating the web page)
    index.htm
    index.html
    file (empty)

    I have tried various combinations with changing them and beleive it - something did work but now im not getting a loading image but a white page?
    after a long time, so Im not sure which way to go
    Im guessing that the dup of the swf in the new images folder is the culpret.
    If so why does it take so long to load.
    Cheers
    Sam
     
  6. Randy...

    Randy... Guest

    Something funny with your link --- it keeps shutting my browser down.

    Anyways, I'm not a Webpage user, but have you tried to search the internet to make sure your inserting the .swf file correctly into it?

    What I did in Frontpage, is actually export the files right out of FAC directly into my web folders on my computer. Then inserting it into my page. There was no need for the program to save anything within itself because it was already there. Uploaded it and bam, my ad was showing.

    Flash -- took all of about 3 minutes to create.
     
  7. sam059

    sam059

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    0
    one last go

    Hi Randy
    try www.progressivephoto.com.au/cat

    I have always just dropped the swf file into the web page and it works

    The page goes to a white page?

    Can I provide any other info
    Cheers
    Sam
     
  8. Randy...

    Randy... Guest

    Sorry, I wish I could help you more. I don't know anything about Webpage Maker. But, from what I can tell, the reason most people using FAC that cannot see the ad, haven't loaded things correctly.
     

Share This Page