Help required with uploading logo to webpage!

Discussion in 'Help wanted with my design' started by jorge34g, Jun 16, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jorge34g

    jorge34g

    Messages:
    2
    Trophy Points:
    0
    Hello everyone!

    I´ve started using the Logocreator which works great except for a couple of things:

    First: When I load up the logo to one of my news webpages it seems to be somewhat blurr, with not a high definition at all, I do play round with different dpi settings but no results, and the logo image itself is huge for the page and I can´t seem to reduce it at all!

    Anyone care to visit to see what I mean go to:
    http://spain-information-services.com/nm/publish/news_12.html

    If there are any suggestions or help I´d appreciate that...THANK YOU!

    Regards.
     
  2. MasterDesign

    MasterDesign

    Messages:
    910
    Trophy Points:
    0
    can't see any (blurr or not) logo on the link mate
    MD
     
  3. jorge34g

    jorge34g

    Messages:
    2
    Trophy Points:
    0
    Problem seems to be adjusting image size

    I can´t adjust the image size (logo canvass size) to the size I require wich is 532 width X 326 hight so the webpage will take it in properly! It just brings it back to the actual sizes the program has.

    Any suggestions!

    Regards,
     
  4. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Try this;
    1) Click export
    2) Click More export options (choose format)
    3) Resize by dragging right corner, the entire logo will adjust.
    4) Click export
    5) Done
    6) Upload as usual..

    See tutorial http://img77.echo.cx/img77/9649/resizelogo6sc.jpg

    Also I have found it is sometimes necessary to refresh to see any changes after uploading webpage changes.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page