geocities upload prob

Discussion in 'The Flash Ad Creator' started by josh, Apr 12, 2006.

  1. josh

    josh

    Messages:
    7
    Trophy Points:
    0
    Hi i have just created a flash ad :)
    but im running into problems when i preview it everything is fine .
    i tried to upload contact but when i see the page on geocities i cant see any of the text inputs i have created :(
    does any body use geocities if so how have they set it up ?
    very frustated!!!
     
  2. josh

    josh

    Messages:
    7
    Trophy Points:
    0
    also i cant see my images im using geocities to host it
    an abybody help me with the set up?
    plzzzzzzzzzzzzz
     
  3. cybrnetico

    cybrnetico Staff Member

    Messages:
    1,139
    Trophy Points:
    0
    Geocities info

    Josh,

    I use geocities and I have not had any problems with it.

    1. In geocities file manager do you see your root directory? If you do, this is where you upload the swf file first and the html that has the flash code.

    2. After you upload. In the same screen, scroll down, you will see an option called subdirectories choose new button. create the assets folder, make sure there is no spaces in between when creating the folder example: (mine_assets)

    3. After creating your sub-folder scroll up and click on the assets folder. Upload the data.txt and the images.

    Note: Make sure there are no spaces or symbols in your images filenames.
    make sure they read like this redone.jpg not red one.jpg

    if you need to rename your files and re-export it from the flash ad with the new data.txt it be the best choice. If your above the novice experience then you can modify the current txt with notepad.

    In a nutshell use lowcaps and no spaces in your files. That rules applies to the swf file, make it one word. Like redone.swf

    I hope this helps a bit.

    anymore questions posted here I will try to help.

    Regards

    Cybr
     
  4. josh

    josh

    Messages:
    7
    Trophy Points:
    0
    hi Cyb
    thanks for the reply but still i am having problems :(
    i done what you said all i get is http://geocities.com/gadgetzngiftz/
    the set up i have in geocities is as follows
    in my file manager is as follows
    sub dir assets
    in assets i have data.txt tmp08img1 tmp08img2
    then back in root i have the following files in this order
    index.htm
    index.html
    myad.swf
    please try help me
    dont no what im doing wrong :(
    really want to put this up today
    :thankyou:
     
  5. cybrnetico

    cybrnetico Staff Member

    Messages:
    1,139
    Trophy Points:
    0
    check your PM josh, will get ya running.
     
  6. Chris

    Chris Staff Member

    Messages:
    3,062
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    josh what is the exact name of your asssets folder?
     
  7. josh

    josh

    Messages:
    7
    Trophy Points:
    0
    hi mac i named it assets
    hope this helps
     
  8. Chris

    Chris Staff Member

    Messages:
    3,062
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    ok yes so far it does. Now what is the name of your flash ad? These two have to be the same.

    Example:

    If your flash ad is named myad then your assets folder should be named myad_assets. If it is not named correct it will not display the ad.

    I have attached a sample for you to see what I mean. My ad is called banner2 and my assets folder is banner2_assets. The folder has to be named the same way on your host as it is on your PC.

    I hope this helps.
     

    Attached Files:

  9. cybrnetico

    cybrnetico Staff Member

    Messages:
    1,139
    Trophy Points:
    0
    Looks like you up and running now :D
     
  10. Chris

    Chris Staff Member

    Messages:
    3,062
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Yep looks good josh. So just curious what was wrong? Just in case someone else has the same problem.
     

Share This Page