Cannot use graphic images

Discussion in 'The Logo Creator' started by John White, Mar 28, 2013.

  1. John White

    John White

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I have a Mac. I just installed the software and program does not place or display graphic assets. I see that it was previously suggested that the Windows zip program corrupted a file. So what is up with the Mac version, it is currently not usable.
     
  2. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,134
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Did you try repairing permissions?
     
  3. John White

    John White

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    yes, no luck
     
  4. Mr Laughingbird

    Mr Laughingbird Staff Member

    Messages:
    2,978
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male

    Hi John.

    ... can you tell me what you've installed?
    Also, are you running on Lion, or Snow Leopard?

    (the software was created on a Mac -- we'll figure this out)

    Marc
     
  5. John White

    John White

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I fixed it. Don't ask me how.
     
  6. Mr Laughingbird

    Mr Laughingbird Staff Member

    Messages:
    2,978
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Lol! -- Glad to hear this John!

    ... but I'd really like to know what you did! :D
     
  7. John White

    John White

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Me too, I repaired permissions which did not work, I installed and uninstalled several times, I noticed two instances of the program on the desktop, one with a different icon, it worked and I deleted the others.
     
    Mr Laughingbird likes this.
  8. Mr Laughingbird

    Mr Laughingbird Staff Member

    Messages:
    2,978
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Hi John.
    ... did you purchase the original version 6.0 from the Mac App store?
     
  9. Lee Tucker

    Lee Tucker

    Messages:
    9
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    I'm having the same problem on Mac Snow Leopard. The images do not show once a template is loaded, just a blured "no pic" type image to show that the pic is missing. Version 6.0 is still installed in the same folder and works ok.
     
  10. jbrightsky

    jbrightsky

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    I still can't figure out how .. I think it's bug of program
     
  11. gcuneo2

    gcuneo2

    Messages:
    1,265
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
  12. Lee Tucker

    Lee Tucker

    Messages:
    9
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
  13. gcuneo2

    gcuneo2

    Messages:
    1,265
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    That was an attempt at humor....

    try using this to unzip the original files. I know sometimes in windows using an different unzipping tool is all it takes....

    http://www.macupdate.com/app/mac/19139/ez7z
     
  14. Lee Tucker

    Lee Tucker

    Messages:
    9
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Hi,
    The install file comes down as a "dmg" file not a zip.
     

Share This Page