Cannot Save My Logos

Discussion in 'The Logo Creator' started by Mark Salmon, Mar 28, 2013.

  1. Mark Salmon

    Mark Salmon

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    When I go to save my logos I get this message:
    File named Owner. PNG already exists. Please try again and use a different name.

    I've created a video to demo the problem here:
    http://renegade.evsuite.com/logo-creator-problem/

    Thanks in advance for your help
     
    Mr Laughingbird likes this.
  2. Mr Laughingbird

    Mr Laughingbird Staff Member

    Messages:
    2,978
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Hi there Mark!
    Wow! You caught the first bug of the new product :D (uh. Gee. thanks.) <--- kidding

    Try saving the PNG to your desktop instead. I think you're trying to save it into the Documents folder which may give you hassles.

    (and honestly, this is a great catch. We'll get this fixed)

    And by the way, I love your Easy Video Suite image. I was on the fence with it, but I love the animated effect that was created.

    Marc
     
    KD-did likes this.
  3. Mark Salmon

    Mark Salmon

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    No it won't save to the desktop - it is trying to save as a 'file'. Operating system is Windows 7 and the same happens if I try to save a transparent png. I don't think this is anything to do with the upgrade because it was doing this before the upgrade - I just didn't have time to sort it out so I was using Snagit to save the logo!!
     
  4. gcuneo2

    gcuneo2

    Messages:
    1,265
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    1. Do you share your computer with anyone else who has their own log in and password? For example, you have your own login, and your wife has her own log in....

    2. do you have more than one antivirus program running?
     
  5. Mark Salmon

    Mark Salmon

    Messages:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    The answer is no to both questions. I am an experienced PC user - no other programme on my computer is doing this.
     
  6. KD-did

    KD-did

    Messages:
    8,136
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Have you tried re-installing Adobe Air/
     
  7. firemansam

    firemansam

    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    I managed to solve this bug by clicking my computer and saving my logo in the shared documents folder :)
     
  8. n2rga

    n2rga

    Messages:
    74
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    I have the exact same problem and I reinstalled Adobe air the program is un usable as it is now for me on win7
     
  9. TimS

    TimS

    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    Hi
    I have the same problem. No matter what directory or name I choose to save the Logo it always saves to "C:/Documents and settings" and renames the file to my name eg tim.jpg or tim.png etc. This means that I get the same problem as Mark saying that the file already exists. Is here an option somewhere that is using these default settings? Thanks Tim Swainson
     
  10. gcuneo2

    gcuneo2

    Messages:
    1,265
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    What version of TLC? The way you are describing your problem you are EXPORTING a final logo.

    There are no user settable options at this time to set up default save locations.

    There are many different ways to save logos (Which are really TEMPLATES until exported) in version 6.6
     
  11. n2rga

    n2rga

    Messages:
    74
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Still looking for a fix for this. I'm using 6.6 and when I save it to C:\wamp\www\3alienswebhosting.com\banners it gives me the same error the option I picked was save as .png also happens if I pick save as .jpg
     

Share This Page